Selv-dyp... Lav dine egne lys!

Kom og oplev vores selv-dyp univers og lav dine egne lys. Når vejret er gråt og vådt, er det tid til hygge og nærvær indenfor i varmen. Hos Blokhus Lys tilbyder vi en rigtig familie aktivitet for både børn og voksne. “Dyp dine egne lys” og slip kreativiteten løs – mulighederne er mange!

Vi hjælper dig i gang, og står klar med gode råd og vejledning undervejs. Tá gerne madkurven med og nyd frokosten i vores hyggehjørne. Og trænger du til at strække benene, kan du gå på opdagelse i vores hyggelige butik, som bugner af brugskunst og levende lys i alle årstidernes farver.

Prisen for at lave lys er kr. 3 pr væge og én væge giver 2 lys. Når lysene er færdige, betales efter vægt a´ 8,00kr. pr. 100 gram.

Butikken holder åbent alle ugens dage fra kl. 10.00-17.15. – lysdypning skal påbegyndes senest kl.14.30.

Vi ses til hygge og sjov hos Blokhus Lys!

OBS, OBS, OBS!
I disse Corona-tider har vi et max. på 15 personer i café- og selv-dyp området ad gangen. Derfor kan der opstå ventetid, for at få adgang til selv-dyp.
Hvis du vil undgå for meget ventetid, anbefaler vi, at du møder op ved butikken til vores åbningstid kl. 10. Eller du kan ringe til butikken efter åbningstid og komme på vores venteliste. Så får du et opkald fra os, når det bliver din tur.
De bedste hilsner fra Team Blokhus Lys.