Blokhus Lys - Vi tænder flammen

Velkommen til Danmarks største specialbutik indenfor levende lys og servietter.

Hos os finder du et overdådigt udvalg af eksklusive lys, servietter og brugskunst til konkurrencedygtige priser. Butikken er prydet med flotte dekorationer, med et væld af varer og inspirerende opstillinger, der er afpasset årstiden og sæsonens farver – også indenfor livsstil og brugskunst.

Hos Blokhus Lys kan du ligeledes udfolde din kreativitet og dyppe dine egne lys, som i gamle dage – en spændende og sjov oplevelse for hele familien.

Tag madkurven med og nyd frokosten i vores hyggelige og afslappede omgivelser.

Og skulle du få lyst til en lille forfriskning undervejs, sælges der både varme og kolde drikke, samt snacks og is. Der er også en flot udendørs legeplads til børnene.

Blokhus Lys har eksisteret i snart 35 år, og er kendt for sin hyggelige autentiske atmosfære.

Hos os er kunden i centrum, og vi står altid klar med vejledning og personlig betjening.

Det siger vores besøgende om os...

[facebook-reviews-pro page_name=”Blokhus Lys” page_id=539683239505096 page_access_token=EAAVVPjFKgSEBANxtzzSiUKAZBjTYeG08ATVRoeVeZBtkyKsP5Gx4aEH2ESm35PHYKWNWHEzrmsFUcoY4W34A11MnQQiOKWtDVl9F1B0Ooxb8KJX5ZAYmcxt7LkZBlh2ZAnzB2g2dFnjQaDOp22DdzeUFDLaSdx2ByHySVMtZBdMQZDZD min_filter=4 min_letter=1 pagination=100 disable_user_link=true text_size=120 view_mode=slider max_width=100% slider_hide_pagin=true slider_speed=5 slider_count=4 open_link=true nofollow_link=true show_success_api=true lazy_load_img=true cache=24]