Handelsbetingelser

Her finder du svar på de mest almindelige spørgsmål for, hvordan du handler hos Blokhus-lys.dk og finder du ikke svaret herunder, er du altid velkommen til at kontakte os.

Ved bestilling af varer på Blokhus-Lys accepterer du nedenstående aftalevilkår. Derudover refereres til dansk rets almindelige købe- og aftaleretlige regler, herunder reglerne om forbrugerkøb.

Reklamationsret
Vi yder 24 måneders reklamationsret på alle produkter købt i webshoppen.

Virksomhedsoplysninger
Blokhus Lys ApS
CVR-nr. 37444774
Ilsigvej 19
9492 Blokhus
E-mailadresse: mail@blokhus-lys.dk
Telefonnummer: 9820 8202

 

Priser
Prisen for varen vises i produktoversigten, på produktsiden og i indkøbskurven.
Priserne matcher vores fysiske butiks priser.
Prisen er inklusiv moms og afgifter, men eksklusiv fragt.

Der opkræves ikke kortgebyrer, når du betaler hos Blokhus-Lys
Det er varens pris på købstidspunktet som er gældende.

Vi tager forbehold for udsolgte varer, samt tryk- og prisfejl på hjemmesiden. Skulle det ske, at der opstår en prisfejl, retter vi den hurtigst muligt

 

Levering
Hos Blokhus Lys afsender vi pakker alle hverdage. Du kan få pakken leveret til en GLS Pakkeshop nær dig. Du vælger selv, hvilken Pakkeshop, du ønsker, når bestillingen gennemføres. Du modtager en e-mail og SMS når din pakke er klar til afhentning. Læs mere og find din nærmeste GLS Pakkeshop her.

Vær altså OBS på leveringstiden! Ønsker du at orienteret dig om hvornår vi afsender næste gang, kontakt os da direkte her.

Levering til øer
Til øer der er forbundet til fastlandet med bro har vi normal levering.
Til øvrige ikke brofaste øer bliver varerne leveret til færgelejet.
Vi leverer også til Grønland og Færøerne mod et ekstra gebyr.

Levering til EU lande
Ved levering til EU lande kan der være ekstra leveringstid.

Transportskader
Når du modtager dine varer, opfordrer vi til, at du kontrollerer pakken for eventuelle synlige skader. Er emballagen beskadiget eller har andre synlige tegn på defekt, skal du kvittere på fragtbrevet – med forbehold for eventuelle skader på indhold. Du kan også nægte at modtage varen. Kontakt os hurtigst muligt og meddel, at du har afvist varen.

Hvis uheldet er ude, og dine varer er gået itu i transporten, er det meget vigtigt, at du sender os en mail straks med *pakkenummeret på pakken (det er nummeret under stregkoden på den påklistrede label), *en beskrivelse af de beskadigede varer, *fortæller os om der er varer i pakken, der IKKE er beskadiget, *fortæller os, om der er GLS-tape på pakken, *tager fotos af pakken på alle sider udvendigt, vigtigt at vi kan se GLS-label. *tager et billede ned i pakken, hvor man tydeligt kan se emballagen. *billeder af de beskadigede varer.

 

Betaling
Blokhus Lys 2016 ApS modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron og  Mastercard.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er inkl. moms.

Blokhus Lys 2016 ApS bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Hvis du bestiller en vare, som er i restordre på, vil du modtage en mail om den forventede leveringstid.

Skulle du mod forventning have bestilt en vare, der er udgået, vil du blive underrettet på e-mail.

 

Fortrydelsesret
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop.
Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordrebekræftelse.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på mail@blokhus-lys.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Returvarer
Som kunde hos Blokhus-Lys har du 14 dages retur- og ombytningsret på dine køb.
Du vælger selv, om du ønsker varen byttet eller pengene tilbagebetalt.
Efter 14 dage kan du stadig returnere din vare, men her modtager du i stedet et tilgodebevis som gælder 1 år fra returvaren bliver ekspederet.
Bemærk: Returpakker sendt uden omdeling eller sendt pr. efterkrav modtages ikke.
Returnering af din vare skal ske senest 30 dage efter du har købt varen.

Returadresse: 
Blokhus Lys
Ilsigvej 19
9492 Blokhus

Returnering af varer

Du skal selv afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse.

Ved returnering skal du vedlægge en kopi af den oprindelige følgeseddel/faktura, som du har modtaget med din vare.

Produktet skal være intakt og i ubrugt stand, derudover skal al originalemballage medsendes i ubeskadiget tilstand. Vi refunderer ikke pengene for brugte eller beskadigede varer.

Transportskader
Når du modtager dine varer, opfordrer vi til, at du kontrollerer pakken for eventuelle synlige skader. Er emballagen beskadiget eller har andre synlige tegn på defekt, skal du kvittere på fragtbrevet – med forbehold for eventuelle skader på indhold. Du kan også nægte at modtage varen. Kontakt os hurtigst muligt og meddel, at du har afvist varen.

Køb af alkohol

Ved køb af alkohol eller andre produkter som indeholder promille, vil du som kunde blive bedt om at bekræfte at du er 18-år eller ældre på checkud siden. Vi følger de gældende regler for salg af øl, vin og spiritus i følge den danske lovgivning. Mistænker vi at du som kunde ikke lever op til gældende regler for køb af øl, vin eller spiritus, så vil vi kunne foretage kontakt for sikre at regler overholdes.

Det er dog primært kundes eget ansvar at denne er over 18 år, og altså har tilladelse til at erhverve sig alkohol. Blokhus Lys kan ikke holdes ansvarlig for eventuel misbrug af forældres, bekendtes eller andres identitets- og betalingsoplysninger som led i ulovlig køb af alkohol på vores webshop.

Blokhus Lys opfordrer til at man som køber af alkohol holder sig informeret via Sundhedsstyrelsens anbefalinger om indtag af alkohol. Denne kan findes på følgende link: https://www.sst.dk/da/viden/alkohol/alkoholforebyggelse/sundhedsstyrelsens-udmeldinger-om-alkohol