Sommerbordet 2019

Med påsken veloverstået, og foråret godt undervejs, mærker man nu de første rigtige tegn på at sommeren – forhåbentligt – er lige rundt om hjørnet. Solen står tidligere op, vejret er mildere, fuglene synger og alting blomstrer frodigt – endelig er det snart tid til at komme ud og nyde vejret!

Godt vejr betyder for de fleste hyggetid med familie, venner, kollegaer og bekendte. Uanset anledning, så medvirker pynt og levende lys til at skabe den helt rette hyggestemning, uanset om det er til en let frokost eller den store aften havefest.

Pynt op med flotte og sommerlige servietter, levende lys og lanterner – eller væk sommerminderne med duftlys, som udover flammens flotte skær og varme, sender et mildt strejf af velkendte dufte og nuancer.

Hos Blokhus Lys har vi åbent i butikken i Blokhus hele foråret og sommeren, hvor vi som altid glæder os til at se Jer –  og derudover så holder webshoppen åbent hele døgnet rundt, her kan I finde alle de lys, duftlys og servietter som hjertet begærer!

I ønskes alle en rigtig god forsommer og vi håber at se jer i butikken snarligst igen!

Venlige sommer hilsner fra alle os hos Blokhus Lys.

6 tanker om “Sommerbordet 2019

  1. froleprotrem siger:

    I just could not depart your web site before suggesting that I extremely enjoyed the standard information a person provide for your visitors? Is gonna be back often in order to check up on new posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.