Inspiration til påske 2019

Man kan på gode dage fornemme at foråret er på vej. Dagene bliver længere, og solens lys og varme gør noget ved både humør og velvære. Blomster og planter åbner sig om året før, og fuglene begynder så småt at synge.

Med foråret hører sig påsken, en vores gode traditioner i Danmark, hvor samvær, hygge og de klassiske påskeretter, år efter år danner ramme om årets påskefrokost.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi hos Blokhus Lys elsker enhver undskyldning for at kunne dekorere og pynte. Foråret er med de blide lyse nuancer og løftet om varmere tider, en af årets dejligste tider – de mørke måneder er endelig forbi, og lige om lidt kommer sommer, sol og varme.

Hvis du ønsker at gøre lidt ekstra ud af foråret, påsken og påskebordet, så vil familie og gæster med garanti sætte pris på dekorative detaljer. Det vil med garanti både bringe glæde og hyggestemning, samt anerkendelse, hvis der er blevet kræset lidt ekstra om årets påske dekorationer.

Hos Blokhus Lys har vi et godt udvalg af stearinlys og servietter, som selv på en kold påskedag vil kunne medvirke til at skabe den helt rette påskestemning.

Husk, at kun fantasien sætter grænserne når det handler om at være kreativ. Der er rig mulighed for at finde mange typer, kombinationer og farver af bloklys, kronelys, servietter, figurlys og nips, lige her på vores webshop.

Rigtig godt forår og god påske, hilsen alle os hos Blokhus Lys

påske kyllinger
Se påske stearinlys og servietter her!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.