Inspiration til påske 2020

Man kan på gode dage fornemme at foråret er på vej. Dagene bliver længere, og solens lys og varme gør noget ved både humør og velvære. Blomster og planter begynder begynder at skyde blomst, og fuglene er så småt begyndt at synge.

Det er en dejlig tid hvor selv de mest hårdføre vinterskrupler kan opløses. Med foråret hører sig påsken, en vores gode traditioner i Danmark, hvor samvær, hygge og de klassiske påskeretter, år efter år danner ramme om årets påskefrokoster.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi hos Blokhus Lys elsker en god undskyldning for at kunne dekorere og pynte. Foråret er med de blide lyse nuancer og løftet om varmere tider, en af årets dejligste højtider – de mørke måneder er endelig forbi, og lige om lidt kommer sommer, sol og varme – en fejring værdig!

Hvis du ønsker at gøre lidt ekstra ud af foråret, påsken og påskebordet, så vil familie og gæster med garanti sætte pris på dekorative detaljer til forårets samkoster. Lidt ekstra puslen om påske dekorationerne, kan i den grad medvirke til sætte den helt rigtige hyggestemning!

Hos Blokhus Lys har vi som altid et godt udvalg af stearinlys og servietter, som uanset vejrudsigten, vil kunne gøre påsken til noget helt særligt.

Husk, at kun fantasien sætter grænserne når det handler om at være kreativ til højtiderne. Der er rig mulighed for at finde mange typer, kombinationer og farver af bloklys, kronelys, servietter, figurlys og nips, så du for alvor kan sætte dit personlige præg på årets dekoration.

Rigtig godt forår og god påske, hilsen alle os hos Blokhus Lys!

påske kyllinger
Se påske stearinlys og servietter her!

10 tanker om “Inspiration til påske 2020

 1. Nicole siger:

  Hi there would you mind letting me know which webhost you’re working with?
  I’ve loaded your blog in 3 completely different internet browsers and I must say this blog
  loads a lot quicker then most. Can you recommend a good hosting provider at a reasonable price?
  Many thanks, I appreciate it!

 2. Chi siger:

  It’s actually a cool and useful piece of info.
  I’m happy that you simply shared this helpful information with us.
  Please keep us up to date like this. Thank you for sharing.

 3. Rosalyn siger:

  What’s up to every one, the contents present at this web page are in fact awesome for people knowledge, well,
  keep up the nice work fellows.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.