Inspiration til påske 2020

Man kan på gode dage fornemme at foråret er på vej. Dagene bliver længere, og solens lys og varme gør noget ved både humør og velvære. Blomster og planter begynder begynder at skyde blomst, og fuglene er så småt begyndt at synge.

Det er en dejlig tid hvor selv de mest hårdføre vinterskrupler kan opløses. Med foråret hører sig påsken, en vores gode traditioner i Danmark, hvor samvær, hygge og de klassiske påskeretter, år efter år danner ramme om årets påskefrokoster.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi hos Blokhus Lys elsker en god undskyldning for at kunne dekorere og pynte. Foråret er med de blide lyse nuancer og løftet om varmere tider, en af årets dejligste højtider – de mørke måneder er endelig forbi, og lige om lidt kommer sommer, sol og varme – en fejring værdig!

Hvis du ønsker at gøre lidt ekstra ud af foråret, påsken og påskebordet, så vil familie og gæster med garanti sætte pris på dekorative detaljer til forårets samkoster. Lidt ekstra puslen om påske dekorationerne, kan i den grad medvirke til sætte den helt rigtige hyggestemning!

Hos Blokhus Lys har vi som altid et godt udvalg af stearinlys og servietter, som uanset vejrudsigten, vil kunne gøre påsken til noget helt særligt.

Husk, at kun fantasien sætter grænserne når det handler om at være kreativ til højtiderne. Der er rig mulighed for at finde mange typer, kombinationer og farver af bloklys, kronelys, servietter, figurlys og nips, så du for alvor kan sætte dit personlige præg på årets dekoration.

Rigtig godt forår og god påske, hilsen alle os hos Blokhus Lys!

påske kyllinger
Se påske stearinlys og servietter her!